BV's

Heb je een BV in het MKB met een maatschappelijk doel of een aanstekelijke passie? 

En heb je nog steeds dezelfde betrokkenheid bij je onderneming als toen je klein begon?

Dan vind je in mij een boekhouder met the usual kwaliteiten: betrouwbaar, nauwkeurig en met 15 jaar vakkennis. Maar ook the not so usual

  • mooie informatieve visuals, 
  • online, digitaal en zoveel mogelijk geautomatiseerd, 
  • goede en prikkelende vragen die helpen nadenken en sturen, 
  • een partner die jouw ondernemersdoel even interessant vind als jij zelf.


Boekhouden werd leuk voor mij omdat de huidige software het zo makkelijk en intuïtief maakt. Met veel plezier pak ik jouw boekhouding aan en transformeer deze naar een vlotte digitale stroom die iedereen zo min mogelijk tijd en energie kost. En ook: die je beste vriend is bij het maken van goed geïnformeerde bedrijfskeuzes. 

We richten een dashboard voor je in dat precies laat zien wat voor jouw BV het meest van belang is. Daarmee krijg je beter inzicht in wat wel en niet werkt en vergroot je de impact van je keuzes. 

Dat dashboard is de output kant. Op de achtergrond beheer ik alle boekhoudkundige stromen (digitaal); de input kant die ervoor zorgt dat jouw dashboard ook daadwerkelijk actuele info laat zien. 

We hebben korte lijntjes via email, telefoon en what’s app. Maar graag werk ik ook geregeld op locatie.


In rapportagetijd kijken we samen naar de tussenstand en helpen mijn vragen je bij het maken van nog beter overwogen keuzes. Na zo’n jaar van goede samenwerking zijn jaarcijfers niet meer de monsterklus die ze anders vaak worden. Plezier houden in ondernemen wordt daardoor een stuk makkelijker!

Bel of mail om te kijken of we aan elkaar gewaagd zijn!